Skip to content
Gør AI ægte, ærligt og enkelt

ChatGPT - dit nye favoritværktøj til sociale medier

Har du overvejet, om AI-værktøjer kan hjælpe dig med dit indhold til sociale medier?

Så er dette hands-on kursus helt sikkert noget for dig.

Digital rådgiver og AI-nørd Lena Kaasing og ekspert i sociale medier Nadia Nikolajeva har skabt kurset for dig, der har lyst til en nemmere, sjovere hverdag ved hjælp af de nye værktøjer.

231013-FOM-6333-01

Du lærer blandt andet:

✔️ Hvordan du bruger ChatGPT effektivt til at skabe effektivt indhold til dine sociale medier.

✔️ Lær hvordan du kan spare tid og øge din produktivitet. Det, der før tog flere timer, kan nu klares på ganske få minutter.

✔️ Lær igennem en række interessante øvelser at bruge 3-5 AI-værktøjer med udgangspunkt i dit daglige arbejde.

✔️ Prøv Plus-versionen af ChatGPT og lær om dens unikke fordele.

✔️ Få adgang til eksklusive ressourcer og værktøjer, der holder dig skarp på AI fremadrettet

Tidligere kursister fortæller

Der er så meget snak i gang om AI. På dette kursus fik jeg konkrete og praktiske metoder til at gøre mig egne erfaringer og se forskellen på værktøjerne. Jeg sætter pris på materialet, vi fik udleveret, så jeg har de mange tip lige ved hånden".

Anira

Marketing Manager

Et fantastisk fagligt, kreativt og ikke mindst indsigtsfuldt kursus, krydret med gode hacks og how-to tips. Lena og Nadia gav mig de indsigter, jeg ikke vidste, jeg havde brug for – og det skub i ryggen som gør, jeg blev overbevist om, at AI selvfølgelig skal være min nye, faste kommunikationskollega.

Kirstine

Kommunikations- og projektmedarbejder

Jeg kan anbefale at deltage næste gang Lena Kaasing og Nadia Nikolajeva holder kurset. Det er fedt hvis du aldrig rigtig har hørt om ChatGPT og der er rigtigt mange nyttige tips og genveje også hvis du har brugt det længe.

Anita

Selvstændig

 

 

Der er så meget snak om AI og i særdeleshed med ChatGPT.
Men hvordan kan du egentlig få en forståelse for teknologien og rent praktisk komme i gang med at bruge den til din fordel i dit arbejde med sociale medier?

Netop dette er fokus i kurset her, hvor missionen er en interessant, lærerig og sjov dag, der kan give dig faglige aha-oplevelser og værktøjer, du får lyst til at bruge igen og igen i din hverdag.

Om du er meget nysgerrig på at bruge teknologien - eller egentlig ikke kan overskue det, så vil dine dedikerede undervisere gøre alt for at klæde dig bedst muligt på i AI-junglen.

 

Grundlæggende om ChatGPT
Forstå hvad ChatGPT er, dens styrker og svagheder, og hvordan den adskiller sig fra andre AI-værktøjer.

 

Anvendelse af ChatGPT til SoMe
Lær hvorfor ChatGPT er den ideelle partner for dig, der producerer indhold til sociale medier. Og ikke mindst hvordan den kan spare dig enorme mængder tid, ressourcer og generere nye kreative idéer til dig på få sekunder.

 

Etik, bekymringer og fordomme
Underminerer ChatGPT din kreativitet – og er det egentlig sikkert at bruge kunstig intelligens? Bliv klogere og lær at bruge AI trygt og sikkert.

 

Inspirerende cases
Dyk ned i virkelige eksempler for at forstå, hvordan ChatGPT kan bruges i praksis. Hør hvordan Nadia Nikolajeva driver en virksomhed ved siden af sit arbejde som digital rådgiver – især takket være AI-værktøjer.

Du får under kurset praktisk erfaring med at anvende det, du har lært. Så du bliver hurtigt din egen case på, hvordan AI kan bruges i hverdagen.

Du arbejder med kommunikation, herunder sociale medier - og du er nysgerrig på AI, men er endnu ikke rigtigt kommet i gang.

Kurset er tiltænkt dig, der er begynder på området og har ingen eller begrænset erfaring med ChatGPT.

Du har opgaver i dit arbejde, hvor du producerer tekst - eksempelvis til hjemmesider, sociale medier, kataloger, eller nyhedsbreve.

Lena Kaasing er digital rådgiver og leder af et AI-netværk. Hendes fokus er især at hjælpe virksomheder med at bruge ny teknologi til at skabe effektive løsninger i hverdagen, så menneskers kreativitet og kunnen bruges allerbedst.

 

Nadia Nikolajeva er en af landets skarpeste eksperter og meningsdannere, når det kommer til sociale medier. Som rådgiver hjælper hun virksomheder, medier og organisationer med deres strategier og kampagner på sociale medier. Hun har taget rejsen fra at være AI-skeptikeren, der ikke kunne overskue al hypen omkring det - til at være glad bruger af værktøjerne i hverdagen. Nadia Nikolajeva er uddannet journalist og erfaren underviser ved blandt andre SDU og DMJX.

  • Når dagen er omme, har du praktisk erfaring med AI-værktøjer og en forståelse for teknologien og dens muligheder i dit arbejde fremadrettet.

  • Du har produceret en række tekster og video til dine sociale medier og lært at sætte værktøjerne i gang på den rigtige måde.

  • Du har netværket med andre, der tager hul på AI-arbejdsgange – og du har lært ved hjælp af konkrete cases, du kan forholde dig til.

  • Du får udleveret materiale med undervisernes bedste råd – så du har alle guldkorn lige ved hånden, når du skal arbejde videre med AI.

Tid og sted

15/3-24
kl. 9-15
København
Afholdelsessted følger snarest.

 

Pris

2495,- (ex. moms)

Beløbet inkluderer forplejning på dagen.

Forplejning: frokost, kaffe, the, sodavand, frugt og snacks i løbet af dagen

 

Antal

Max. 16 deltagere på et hold.

 

 

Fortrydelsesret

Indtil 3 uger før kursusstart, kan du frit ændre kursusdatoen til en anden, der passer dig bedre, eller afbestille din booking og få hele kursusgebyret tilbagebetalt.

Du tilmelder dig via formularen nedenfor.
Betalingen foregår via faktura, som du modtager på din mail efter tilmelding.

Var der ikke et sted og tidspunkt, der passede dig. I formularen neden under kan du under feltet "Tid og Sted" vælge at skrive dig op til information om kommende datoer for kurset.

Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål.

 

Tilmeld dig

Tip en ven - del denne side

Lena gennemgår et slide om AI fotogenering for kursisterne, som følger intenst med.
Kursusdeltagerne arbejder med en konkret øvelse, så de får erfaring med at bruge ChatGPT